duminică, 14 iulie 2024

**Politica de Confidențialitate pentru Presa-Romana.Ro**

**Ultima actualizare: 04.01.2024**

Vă mulțumim că utilizați serviciile noastre oferite de website-ul Presa-Romana.Ro, operat de Denumire BIRCEANU ROBERT-MARCEL PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CUI 48280410, înregistrat cu numărul de registrul comerțului F40/4210/2023 și cu sediul la B-dul Bucureștii Noi, 136, et. Parter, ap. 5, SECTOR 1, BUCURESTI. Această politică de confidențialitate detaliază modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale în contextul activității noastre specifice de preluare a știrilor cu ajutorul inteligenței artificiale și rescriere automată.

**1. Informații Colectate**

1.1. *Informații cu caracter personal:* Prin intermediul procesului de abonare sau al altor forme de interacțiune voluntară, vă puteți furniza informații precum nume, adresă de e-mail și alte detalii de contact.

1.2. *Informații despre activitatea de preluare știri:* În cadrul procesului de preluare și rescriere a știrilor cu ajutorul inteligenței artificiale, colectăm și procesăm automat informații relevante pentru generarea conținutului.

**2. Scopul Colectării Informațiilor**

2.1. *Furnizarea Conținutului:* Informațiile colectate, inclusiv cele referitoare la activitatea de preluare și rescriere a știrilor, sunt utilizate pentru furnizarea conținutului relevant și actualizat pe website-ul Presa-Romana.Ro.

2.2. *Exonerarea de Răspundere pentru Conținut:* Menționăm că, în calitate de platformă care prelucrează și rescrie automat știri provenite de la alte surse, nu suntem responsabili pentru acuratețea, integritatea sau caracterul legal al articolelor publicate.

**3. Partajarea Informațiilor**

3.1. *Divulgare Cautării și Rescrierii:* În cazul în care articolele publicate sunt rezultatul procesului de rescriere automată, vom face cunoscute aceste informații pentru transparență față de utilizatori.

3.2. *Securitate:* Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile, însă nu putem garanta securitatea absolută în cazul unor situații externe sau atacuri cibernetice.

**4. Drepturile Utilizatorilor**

4.1. *Conștientizare și Opțiuni:* Utilizatorii au dreptul de a fi informați cu privire la activitățile noastre specifice de preluare și rescriere a știrilor și de a alege să nu participe la aceste procese prin opțiunile corespunzătoare.

4.2. *Responsabilitatea Conținutului:* Utilizatorii sunt încurajați să înțeleagă că, deși depunem eforturi pentru a oferi conținut de calitate, nu suntem responsabili pentru conținutul specific al articolelor și sursele originale rămân singurele responsabile pentru acestea sau inteligenta artificala daca contextul este mult diferit deoarece articolele sunt rescrise sau scrise cu ajutorul inteligentei artificiale prin key OpenAI.

**5. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate**

5.1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această politică de confidențialitate pentru a reflecta schimbările în practicile noastre și pentru a răspunde la feedback-ul utilizatorilor. Orice modificări vor fi afișate pe site.

Prin continuarea utilizării Presa-Romana.Ro, sunteți de acord cu prevederile acestei politici de confidențialitate.

Pentru orice întrebări sau preocupări cu privire la această politică, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [Adresa de E-mail].

Mulțumim pentru înțelegere și pentru că ați ales Presa-Romana.Ro.

Cu considerație,

[Semnătura Digitală]
Denumire BIRCEANU ROBERT-MARCEL PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ